ustaz azhar idrus - hukum gantung gambar di dlm rumah

4 comments:

Bijen M. said...

Haa.
Benda ni dia orang dok berdebat hebat dekat blog Kereta Mayat.
Adeh.

Ibnu Mutalib said...

ada ke? post bila lak tu?
lama dah bro hamka tak update..
ana rasa dia dah xde idea kot skang, anak dah besar2,heh.

ana amik fatwa maulana saad, haram terus sebarang gambar. kamera pun haram

Bijen M. said...

Ni pasal gantung gambar - http://keretamayat.blogspot.com/2010/09/jahil-atau-sesat.html
Baca part komen.
Macam-macam orang berdebat.
Ha ha ha.
Dah ada post baru.
Hari ni pun ada update baru.

Ibnu Mutalib said...

hah, thnx.. nampak sangat aku tak fanatik hamka,.

baru perasan die update,2 jam lepas. dr 1st yr lagi ikut blog die,akhir2 ni cam malas baca panjang sangat.

terima kasih atas "pencerahan"

heh

Followers